Johan Glans - World tour of Skandinavien (2013)

...
Johan Glans storstilade comeback på stand up-scenen. Över 100 000 sålda biljetter, nu släpps äntligen på succéshowen på DVD! Missa inte Johan Glans i sitt esse med klassisk stand up på menyn. I "World tour of Skandinavien" tar Johan Glans med sig helt nyskrivet material till Norge, Finland, Danmark, Island sist men inte minst - Sverige


Information

Genres Komedi,
Kvalité DVDRip
Betyg /10
Språk Svenska
Längd 66 minuter
Visningar 123k

Kommentarer (3)

...
emilieanjou (Användare) 17 September 2014
Sjukt kul!! Sjukt kul!!
...
littlevindruvan (Användare) 21 January 2014
Något av de roligaste jag sett på länge! Johan glans levererar som vanligt! Något av de roligaste jag sett på länge! Johan glans levererar som vanligt!
...
System (Data group_name not found) 17 December 2013
bajs bajs
Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming
Regler - cReW - Vanliga Frågor - Återställ Lösenord - Upphovsrätt - Facebook -