VARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKOSTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.

Don Jon (2013)

Don Jon är en älskvärd men slipad och porrskadad bad boy från New Jersey. Han har aldrig haft problem med att ragga upp snygga tjejer. Tills han träffar Barbara, en idealist som med ljus och lykta letar efter Mr Right, en beskrivning som inte alls passar in på Don Jon. Visa mer
Genres Komedi, Drama, Romantik
Kvalité DVDRip
IMDB Don Jon
Betyg 6.9/10
Språk Engelska
Längd 90 minuterVARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKOSTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.Kommentarer (7)

m00ni (Användare) 20 January 2014
Haha skön rulle.

KateLouise (Användare) 19 January 2014
Riktigt bra film. Ni som tycker den sög missade hela poängen med filmen.

mini (Användare) 18 January 2014
Read between the lines, hörni. Allt ni andra såg var bara sex och porr. Filmen hade faktiskt en handling och ett meddelande. Barbara kanske va den snyggaste han nånsin sett men hon stimulerade hans dick inte hans sinne. Allt handlar inte om utseende. ENJOY THE MOVIE! PEACE. I'm out

Mooseking (Användare) 18 January 2014
Just 3 words: What the f

SuneK (Användare) 18 January 2014
Kanske ett bra sätt att ragga på Scarlett

Kelevra44 (Användare) 18 January 2014
Nu gillar jag ju Joseph Gordon-Levitt. Men jag håller med föregående talare. En sån sabla soprulle. Eftersom han spelar huvudrollen och har både producerat och regisserat så misstänker jag att det hela handlade för honom om att tafsa på brudar. Inte att göra film. Rent skräp.

powniac (Användare) 18 January 2014
helt meningslös film. vad var poängen med den?

ett betyg? förtjänar inte ett.

kunde fan pluggat istället lolZ

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera
Upphovsrättslig information
X
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Creeper MediaCreeper