Chicago Fire (2012)

...
På brandstationen i Chicago är vardagen allt annat än grå. Den är tvärtom mycket krävande. Här är dramatiska husbränder och barnfamiljer som sitter fast i brinnande bilar vardagsmat för de modiga brandmännen. Men serien handlar också om rivaliteten och skuldkänslorna som drabbar stationen efter en kollegas dödsolycka.

Information

Genres Action, Drama,
IMDB Chicago Fire
Betyg 7.6/10
Språk Engelska

Skådespelare

Kommentarer (29)

...
Cantona7 (Användare) 1 vecka sedan
Hej Dreamfilm När kommer / lägger ni upp säsong 2?????? Kan ni inte göra det snart är ni schyssta...vill gärna se den Hej Dreamfilm
När kommer / lägger ni upp säsong 2??????
Kan ni inte göra det snart är ni schyssta...vill gärna se den
...
lenissa (Användare) 27 August 2014
Hmmm. Jag klickar på avsnitt 1 men spelaren dyker inte upp. Jag kan inte spela någon av avsnitten. Går bra med andra filmer :( Hmmm. Jag klickar på avsnitt 1 men spelaren dyker inte upp. Jag kan inte spela någon av avsnitten. Går bra med andra filmer :(
...
NoID (Moderator) 26 June 2014
[quote]Varför finns de bara 9 avsnitt här. de finns ju väl typ 23-24 avsnitt till chciago fire ? snälla lägg upp resten av säsong 1 nu :)[/quote] Tack att du uppmärksammade det här det är klart att alla avsnitt ska komma upp. Jag har fört vidare det här till uppladdaren som har hand om den här serien. Men just nu är det semester tider den här månaden och nästa så det kan dröja ett tag innan avsnitten kommer läggas upp. Jag frågar också uppladdaren om han/hon kan fixa s02 :)
Varför finns de bara 9 avsnitt här. de finns ju väl typ 23-24 avsnitt till chciago fire ? snälla lägg upp resten av säsong 1 nu :)


Tack att du uppmärksammade det här det är klart att alla avsnitt ska komma upp. Jag har fört vidare det här till uppladdaren som har hand om den här serien.

Men just nu är det semester tider den här månaden och nästa så det kan dröja ett tag innan avsnitten kommer läggas upp.

Jag frågar också uppladdaren om han/hon kan fixa s02 :)
...
MW3KINGEN (Användare) 26 June 2014
Varför finns de bara 9 avsnitt här. de finns ju väl typ 23-24 avsnitt till chciago fire ? snälla lägg upp resten av säsong 1 nu :) Varför finns de bara 9 avsnitt här. de finns ju väl typ 23-24 avsnitt till chciago fire ? snälla lägg upp resten av säsong 1 nu :)
...
granholm3 (Användare) 17 June 2014
när kommer säsong 2 upp? när kommer säsong 2 upp?
...
alvaandreasson (Användare) 06 May 2014
Säsong två är ju inte klar än! Det är två avsnitt kvar sen kan dreamfilm nog ladda upp säsong två :) Säsong två är ju inte klar än! Det är två avsnitt kvar sen kan dreamfilm nog ladda upp säsong två :)
...
Cantona7 (Användare) 16 April 2014
När lägger ni upp säsong 2 Dreamfilm?... Håller på att få damp ju...hehehe. Denna serie är grymt bra!! Hoppas att ni kan och vill lägga upp säsong 2 inom det snaraste? Tack på förhand När lägger ni upp säsong 2 Dreamfilm?...
Håller på att få damp ju...hehehe.
Denna serie är grymt bra!!
Hoppas att ni kan och vill lägga upp säsong 2 inom det snaraste?
Tack på förhand
...
Angeleye666 (Användare) 24 March 2014
[quote]Dreamfilm...snälla lägg ut säsong 2 snart....håller på att få damp anfall!!! Så grym serie....[/quote]Håller med
Dreamfilm...snälla lägg ut säsong 2 snart....håller på att få damp anfall!!!
Så grym serie....
Håller med
...
Cantona7 (Användare) 20 March 2014
Dreamfilm...snälla lägg ut säsong 2 snart....håller på att få damp anfall!!! Så grym serie.... Dreamfilm...snälla lägg ut säsong 2 snart....håller på att få damp anfall!!!
Så grym serie....
...
Angeleye666 (Användare) 18 March 2014
När lägger ni ut Säsong 2???? Den går ju nu???? När lägger ni ut Säsong 2????
Den går ju nu????
Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming
Regler - cReW - Vanliga Frågor - Återställ Lösenord - Upphovsrätt - Facebook -