VARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKOSTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.

Pretty Little Liars

70 | 7.9 | 653k
Stadens fyra snyggaste tjejer delar en smutsig hemlighet. För ett år sedan försvann Alison, gruppens ledare, och tjejerna slutade vara bästisar. Nu får tjejerna läskiga meddelande med saker som bara Alison skulle kunna veta. Är hon tillbaka? Visa mer
Genres Drama, Mysterium, Thriller
Språk Engelska

VARNING: ANNONSEN OVAN KAN VILJA ATT DU SKRIVER IN DINA KREDITKOSTSUPPGIFTER. GÖR INTE DET.Kommentarer (70)

Föregående     1 2 3   ...   6 7 8     Nästa

marencyrus (Användare) 5 dagar sedan
Episode 3 på sesong 1 funker ikke...

pazacharlie (Användare) 15 July 2014
Varför kan jag bara se Säsong 1 avsnitt 1-5 sen går det inte mer! Det bli bara svart sen så står det nåt på kinesiska eller japanska inte vet jag! Snälla hjälp!!

Mayada (Användare) 15 July 2014
Varför kan man inte se hella säsong 4?

busemma (Användare) 26 June 2014
jag älskae pretty lille liars men säsong 4 går ju inte att se ni måste ficksa så det går att se. för det kommer bara upp this vidio has been removed from public access så snälla ficksa det :)

melonen02 (Användare) 24 June 2014
Det funkar för mig men det går inte att se det 3:e avsnittet..[color=purple][/color]
Men ändå !! PLL ÄGER!!!<3

MissMolander (Användare) 23 June 2014
Är det bara för mig det inte funkar att se?
funkar inte för mig hellerfunkar de för er på ********?


funkar inte för mej :((

ThisisEmmie (Användare) 17 June 2014
Hej!

Vad är de för fel? Jag kan inte titta, jag älskar serien då jag har sett avsnitt på tv3 men nu är de typ om från mitten av säsong 1 där... :(

Hadiseh (Användare) 16 June 2014
Herregud alltså, PLL är bäääääst. Den här serien är bara underbar. Min kompis sa att hon hade sett PLL och att hon tyckte att den var riktigt bra och så, men sen så kolla jag på trailern och trodde att aa den är säkert trågig, men alltså OMG!!! När jag såg första avsnittet så tänkte jag herregud jag måste se 2:an och så vidare. Och så blir man bara beroende av PLL, så för er som inte har sett PLL eller för er som vill hitta den bästa serien ever så rekomenderar PLL!!!!!!!!! Så tveka inte kolla på: Pretty Little Liars!!!!! PS: Ni kommer verkligen bli beroende!!!!!!!!!!!! KRAAAAAAAAAAM!!

Liewens (Användare) 01 June 2014
När kommer det fler avsnitt av säsong 4? vill så gärna se allt! snälla fixa mitt lilla problem!:)

ida321 (Användare) 01 June 2014
Älskar PLL men kan inte fortsätta på säsong 4 det står bara [this video has been removed from public access] kan ni vara så snälla att fixa det, please


Föregående     1 2 3   ...   6 7 8     Nästa

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera
Upphovsrättslig information
X
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Creeper MediaCreeper