Pretty Little Liars (2010)

...
Stadens fyra snyggaste tjejer delar en smutsig hemlighet. För ett år sedan försvann Alison, gruppens ledare, och tjejerna slutade vara bästisar. Nu får tjejerna läskiga meddelande med saker som bara Alison skulle kunna veta. Är hon tillbaka?

Information

Genres Drama, Mysterium, Thriller,
IMDB Pretty Little Liars
Betyg 7.9/10
Språk Engelska

Skådespelare

Kommentarer (74)

...
lamosh (Användare) 1 vecka sedan
bra! bra!
...
duvetfelle36 (Användare) 4 veckor sedan
Det är super konstigt, jag har ljud på på datorn o på den här sidan men det låter ändå ingenting! Vad ska jag göra ? snälla hjälp, är beroende av serien måste se <3 PLL for life![color=purple][/color] Det är super konstigt, jag har ljud på på datorn o på den här sidan men det låter ändå ingenting! Vad ska jag göra ? snälla hjälp, är beroende av serien måste se <3 PLL for life![color=purple][/color]
...
ebba039 (Användare) 08 September 2014
tjena tjena
...
marencyrus (Användare) 27 August 2014
Episode 3 på sesong 1 funker ikke... Episode 3 på sesong 1 funker ikke...
...
pazacharlie (Användare) 15 July 2014
Varför kan jag bara se Säsong 1 avsnitt 1-5 sen går det inte mer! Det bli bara svart sen så står det nåt på kinesiska eller japanska inte vet jag! Snälla hjälp!! Varför kan jag bara se Säsong 1 avsnitt 1-5 sen går det inte mer! Det bli bara svart sen så står det nåt på kinesiska eller japanska inte vet jag! Snälla hjälp!!
...
Mayada (Användare) 15 July 2014
Varför kan man inte se hella säsong 4? Varför kan man inte se hella säsong 4?
...
busemma (Användare) 26 June 2014
jag älskae pretty lille liars men säsong 4 går ju inte att se ni måste ficksa så det går att se. för det kommer bara upp this vidio has been removed from public access så snälla ficksa det :) jag älskae pretty lille liars men säsong 4 går ju inte att se ni måste ficksa så det går att se. för det kommer bara upp this vidio has been removed from public access så snälla ficksa det :)
...
melonen02 (Användare) 24 June 2014
Det funkar för mig men det går inte att se det 3:e avsnittet..[color=purple][/color] Men ändå !! PLL ÄGER!!!<3 Det funkar för mig men det går inte att se det 3:e avsnittet..[color=purple][/color]
Men ändå !! PLL ÄGER!!!<3
...
MissMolander (Användare) 23 June 2014
[quote]Är det bara för mig det inte funkar att se? funkar inte för mig hellerfunkar de för er på ********?[/quote] funkar inte för mej :((
Är det bara för mig det inte funkar att se?
funkar inte för mig hellerfunkar de för er på ********?


funkar inte för mej :((
...
ThisisEmmie (Användare) 17 June 2014
Hej! Vad är de för fel? Jag kan inte titta, jag älskar serien då jag har sett avsnitt på tv3 men nu är de typ om från mitten av säsong 1 där... :( Hej!

Vad är de för fel? Jag kan inte titta, jag älskar serien då jag har sett avsnitt på tv3 men nu är de typ om från mitten av säsong 1 där... :(
Upphovsrättslig information
Observera att inga upphovsrättsskyddade videofiler lagras på dreamfilms servrar eller servrar som dreamfilm ansvarar över. Allt material som misstänks vara, eller är upphovsrättsskyddade enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, är lagrade och levereras av tjänster som inte är kopplade till dreamfilm eller de som ansvarar för dreamfilm, på någott sätt och vis.

Vi tar heller inget ansvar för hur dessa tjänster tillhandahåller sådant material, eller hur de väljer att distribuera det.
Logga In
Dreamfilm - Se SWESUB Filmer Gratis Online - Film Online - TV-Serier - Streaming
Regler - cReW - Vanliga Frågor - Återställ Lösenord - Upphovsrätt - Facebook -