Man skulle kunna tro att när sommaren infinner sig så vill vi undvika värmen. Men så är inte fallet. Istället drar vi fram kolgrillen, tänder eld och samlas runt den för att prata om goda minnen. Som när man senast grillade och hur varmt det var. Det är dessa små stunder som gör sommaren till vad den borde vara. Svettig, simpel och i gott sällskap. Det är lika vanligt förekommande i filmer, när hjälten besegrat ondskan eller när undergången förhindrats, då firas det med uppskattning för livet, genom mat. Och oftast grillat! Köp kolgrill på k-rauta.se

The Fast And The Furious

Förutom muskelbilar och muskelmän finns det en stor hop gemenskap i denna actionfyllda film. Vin Diesel och Paul Walker visar oss att även tjuvar och poliser kan vara kompisar under rätt omständigheter. Ungefär som när man grillar, men det är nog den enda gången. Lös dina konflikter med en grill, va lite mer chill – k-rauta.se.

Neighbors

Det är sant att grilla inte löser alla världens problem. Om du inte är vaksam kan grillning till och med skapa en dålig relation mellan dig och dina grannar, som i den här komedin med Seth Rogen och Zac Efron. Deras problem uppstår förvisso inte vid grillen, men den eldar dock på konflikten.

Grilla med ansvar, inte med attityd – k-rauta.se.

Boys N Da Hood

Grillning behöver inte ske bara bland vänner och familj. Ibland kan det även bli en stund för lite romans. Som när Cuba Gooing Jr och Ice Cube beter sig som ordentliga gentlemän och utropar att kvinnorna ska få ta först när maten ska serveras. Vi gillar killar som grillar med respekt – k-rauta.se.

Gone In 60 Seconds

Det är något med snabba bilar och nygrillat. I den här filmen använder sig Nicolas Cage och Angelina Jolie av en gammal bilfront som grill. Vem vet hur en majskolv smakar när den dragit åt sig den naturliga aromen av en rostig bil. Frågan skulle kanske vara vem som överhuvudtaget vill veta hur den smakar? En bil är en bil och en grill är en grill, låt oss bevara det så – k-rauta.se.

The Waterboy

I den här filmen spelar Adam Sandler en amerikansk fotbollsspelare från södern. Det är kanske därför inte så konstigt att hans kära mamma grillar alligator till sin son och hans dejt. Till efterrätt bjuds det på ekorre. Det finns med andra ord inget man inte kan grilla om man har ett sinne för äventyr och bor nära ett träsk. Grilla lätt som en plätt, oavsett rätt – k-rauta.se.

Ett Päron Till Farsa I Las Vegas

Vad gör man när man besöker sin odrägliga svåger i Nevadaöken och känner sig sugen på en matbit. Visst, i detta fall använder de sig inte av en grill. De bara slänger käket på en sten och hoppas att den inte får för mycket sand på sig. Undvik att grilla löken i öken – k-rauta.se.

Men du behöver inte vänta på bra väder för att äta grillat. På K-rauta finns massor av grillar redan nu! Sen kan du njuta av en härlig måltid med dina nära och kära. Eller kolla på en film och bli inspirerad inför nästa grillning.