Vi ska nu ta en titt på filmer som kommer ha premiär 2019 och som det ser ut nu har vi många intressanta filmer att vänta oss. Det kommer många uppföljare, många superhjältefilmer, en del animerat och även remakes av gamla filmer. Du som älskar film kan göra dig redo för ett spännande filmår. Vi kommer ta upp några av de filmer vi tror blir allra populärast och förklara dem närmre för dig. 2019 är ett år med X-men, Hellboy, Star Wars, Toy Story och mycket mer. Vi kommer ta upp Hellboy, What men want, X-men: Dark Phoenix, Pet Sematary, Avengers 4 (untitled), Toy Story 4, Terminator 6, Jumanji 3 och Frost 2. Detta är dock bara ett urval av alla de intressanta filmer som kommer släppas år 2019.

Hellboy, What men want och X-men: Dark Phoenix

Hellboy är en film som har premiärdatum den 11 januari 2019. Den handlar om superhjälten Hellboy som är halvt demon och halvt människa. Filmen är baserad på en serietidningskaraktär och rollinnehavare är bland annat David Harbour och Milla Jovovich. What men want är en film som beräknas ha premiär i februari 2019. Det är en romantiskt fantasykomedi som handlar om en kvinna som helt plötsligt kan läsa mäns tankar. Den är lite av en remake av Vad kvinnor vill ha från år 2000. X-Men: Dark Phoenix är den tolfte filmen i X-men-serien och har även den premiär i februari 2019. Den handlar om Jean Grey efter att hon har tagit formen av Dark Phoenix. Hon kan inte riktigt kontrollera sin nya form och vi får följa hur de andra mutanterna måste ta hand om problemet.

Pet Sematary, Avengers 4 (untitled) och Toy Story 4

Pet Sematary är en övernaturlig skräckfilm som är baserad på boken med samma namn av Stephen King. Boken har filmatiserats tidigare och nu är det alltså dags igen. Den handlar om en familj som flyttar ut på landet och upptäcker en uråldrig djurkyrkogård. Efter det följer en rad läskiga händelser. Premiären är i april 2019. Avengers 4 (untitled) är nästa film i den populära Avengers-serien, som ännu inte har fått ett namn. Det är uppföljaren till Avengers Infinity War och premiären beräknas till maj 2019. Toy Story 4 är som namnet berättar den fjärde filmen i den animerade filmserien Toy Story. I denna film får vi följa Woody och Buzz när de letar efter Woodys kärlek Bo Peep. I juni 2019 kan vi se denna film.

Toy Story

Terminator 6, Jumanji 3 och Frost 2

Terminator 6 är även det en film utan titel men den refereras till som Terminator 6 i nuläget. Det är den sjätte filmen i Terminator-franchisen men det är en direkt uppföljare på Terminator 2. I denna film återser du stjärnor som Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton. Filmen är beräknad att ha premiär i november 2019. Jumanji 3 är uppföljaren till den omåttligt populära filmen Jumanji: Welcome to the jungle och i denna film kommer Dwayne Johnson ha en av huvudrollerna. Om detta låter intressant kommer den ut lagom till jul 2019. Frost 2 är en film av Walt Disney Company och givetvis uppföljaren till den fantastiska filmen Frost som utkom 2013. Om du än en gång vill följa Elsa och Anna lägg november 2019 på minnet. Det är nämligen då den har premiär.